Sall
Sall kirke
Sall sogn


Studiekreds i Houlbjerg Sognehus

Skrevet: 07-02-2019
Vi er nogle stykker der har fået lyst til at sætte os sammen for at tale om noget der har med kristendom at gøre. I Tidsånd på radioens P1 har der været et tema hvor forskellige mennesker har formuleret bud på en ny trosbekendelse. De forskellige eksempler vil vi gerne læse, sammenligne og diskutere. Der er de senere år lavet mange nye bønner til brug i gudstjenesten. Dem vil vi også gerne se på og sammenligne med de gamle.

Måske læser én en dag en artikel eller en bog med et relevant emne for kristendommen, og så vil vi tage det på programmet. Der er med andre ord ikke et fuldt færdigt program, men vi vil hen ad vejen i fællesskab finde ud hvad vi tager op til diskussion eller som samtaleemne.

I skrivende stund er det også uklart hvor ofte vi vil mødes – og hvornår. Det må komme an på hvem der dukker op som interesserede. Man behøver heller ikke være med hver gang.

Men vi starter med at se på trosbekendelser onsdag d. 20. februar kl. 13.00 i Sognehuset. Vi går ud fra at det nok mest er pensionister der kunne være interesserede, men hvis nogen på arbejdsmarkedet gerne vil være med, lægger vi naturligvis møderne efter arbejdstid.

Hvis dette skulle have din interesse, vil jeg bede om at du sender mig en mail med din mail, så jeg kan sende besked om hvornår vi vil mødes. Og du kan tilkendegive om det skal være om aftenen i stedet for. Jeg håber I er nogen der kunne have lyst til at være med.

Send en mail til: [javascript protected email address]


Suppe i Sognehuset

Skrevet: 07-02-2019
Hver anden onsdag (i de ulige uger) kl. 10 - 12 har vi nu i et års tid mødtes og udvekslet erfaring, viden og gode råd om IT – eller i hvert fald forsøgt. Alle kan ikke altid alt, og når det gælder os pensionister og IT kan vi næsten vende den om: alle kan aldrig alt. Men nogen kan noget og nogen andre noget andet, og så støtter vi hinanden som vi nu bedst kan. Hen igennem efteråret har der imidlertid udviklet sig en hyggelig tradition med at vi efter et par timer med IT har spist frokost sammen.

Det koncept udvikler vi nu videre på.

I dag havde Nanny Lægdsgård købt ind til kartoffelporresuppe med sprød bacon. Og mens nogen talte om IT i salen, gik andre i gang med kartoffelskrællere og urteknive i køkkenet. Klokken 12 sad vi og sagde uhmm og eihh. Det var lækkert og hyggeligt. Og så hjalp vi hinanden med at rydde op, og betalte en 10’er.

Næste gang tager Bodil ingredienser med. Og det bliver spændende hvad vi så skal lave.

Alle er velkomne til at deltage. Man behøver ikke have et IT-problem, man kan bare være ude efter lidt god mad og hyggeligt samvær, og man behøver heller ikke være vaks med en skrællekniv. Måske kunne man have lyst til at spille et brætspil eller tage et spil kort, mens duften fra køkkenet breder sig.


NATKIRKE i Granslev 01-02-2019 kl. 20.00

Skrevet: 22-01-2019
Også i år åbner Granslev Kirke dørene og inviterer til natkirke.

Medvirkende i natkirken er Birgit Sofia Kjær på fløjte og Birgitte Hyldgaard Rathje på orgel. Natkirken er inspireret af de liturgier, der bruges i de store keltiske fællesskaber i England med musik, læsninger, bøn og stilhed og fællessang. Inspiration er konkret fundet i Ray Simpson bog "Du er min ø i havet" Bønnerne og musikken inviterer os til at blive stille og lyttende. Natkirken byder på ro og tid til eftertanke i en atmosfære, hvor alle kan føle sig trygge og velkomne. Efter gudstjenesten bydes der på en lille forfriskning.


Gospelkoret Sallvation

Skrevet: 07-12-2018
Gospelkoret Sallvation holder sidste øve gang inden jul / juleafslutning i Sall kirke mandag d. 10. december kl. 19.30.

Alle er velkomne til at komme og lytte og få drysset skønne toner, hygge og julestemning ned over sig.


Ny graver til Sall kirke

Skrevet: 05-12-2018
Da vores graver har valgt at gå på pension, søger vi en ny graver til start den 1.3.2019. Se nærmere om stillingen på .