.

Allehelgens gudstjeneste

Publiceret: 03-11-2022
i Granslev kirke Kl. 19.00

Cellist Maria Isabel Edlund medvirker ved denne aftens gudstjeneste hvor vi mindes vores afdøde

Pilgrimsvandring for fred

Publiceret: 04-09-2022
På 21-års dagen for terrorangrebet i New York vil vi vandre i omegnen af Granslev for fred i verden. Undervejs på pilgrimsvandringen, som bliver på ca. 7-8 km, holder vi to pauser til fordybelse, ligesom der bliver en periode, hvor vi vandrer i stilhed.

Alle er velkomne, og vandringen foregår i et roligt tempo, så alle kan være med. Har du ikke lyst til at være i stilhed, så kan du vælge at gå bagest i vandre-gruppen og holde lidt afstand til de øvrige, så er det helt OK fortsat at tale sammen.

Vi starter i Granslev kirke med gudstjeneste kl. 9.30, herefter kirkekaffe, og så bevæger vi os ud i naturen. Efter vandringen spiser vi et let måltid sammen i ’tårnværelset’ i Granslev kirke.

Af hensyn til bestilling af mad gerne tilmelding til: Steen@europilgrim.dk senest torsdag den 8. september 2022.

Bålgudstjeneste

Publiceret: 17-06-2022
Årets stemningsfulde bålgudstjeneste afholdes på søndag.

Traditionen tro vil folkelige musiktoner lyde ud i midsommeraftenen.

Og efter andagt og koncert spiser vi kage og drikker kaffe/te, mens bålet dør ud. Husk varmt tøj og evt. tæppe.

Havens historie

Publiceret: 23-04-2022
Højskoleaften i sognehuset i Houlbjerg. Hvorfor så haven sådan ud?

Hvorfor ser den sådan ud? Og hvordan mon den ser ud i morgen?

servering: ingen kaffe, men vin, vand, brød og ost

Ældre indlæg