Sall
Sall kirke
Sall sogn

NATKIRKE FREDAG 23-02-2018 kl. 20.00 I GRANSLEV KIRKE

Skrevet: 09-02-2018
Også i år åbner Granslev Kirke dørene og inviterer til natkirke.

Vi får besøg af den svenske sopran Märta Nilsson, som synger sange af Hildegard von Bingen og læser uddrag fra hendes visioner.

Hildegard von Bingen var forfatter, komponist, teolog, lægekyndig, mystiker og abbedisse i middelalderens Tyskland.

Allerede som tre-årig havde Hildegard visioner, som hun nedskrev, ligesom sangene i tekst og musik er værker fra hendes hånd.

Der er tale om en stemningsfuld og meditativ gudstjeneste omkranset af nogle af de smukkeste toner, der er skabt for den menneskelige stemme.

Der er også fællessalmer mm. på programmet - og der bliver plads til individuel fordybelse.

Alle er velkomne!


Studieorlov

Skrevet: 06-02-2018
Lene Sander har fået bevilliget en studieorlov af biskoppen fra 1. marts til 1. juni og skal studere emnet: ”Kristendommens indførelse i Danmark.” Under orloven passes embedet af Karsten Erbs, som skriver denne hilsen til sognene:

”Kære Haurum, Sall, Houlbjerg og Granslev sogne

Fra 1. marts skal jeg være jeres præst. Lene skal have studieorlov i tre måneder. Jeg glæder mig. Godt nok er jeg gammel og grå, men jeg elsker at arbejde. Jeg er fra 1947. Har været præst siden 1976. Jeg er udtjent. Emeritus hedder det fint. Og bor sammen med min kone i Værum. Så jeg er ganske lokal. Har lige afsluttet et års konstituering i Hammel. Men glæder mig som sagt til at være tre måneder hos jer.

Med venlig hilsen

Karsten Erbs”


KYNDELMISSE- OG MUSIK-GUDSTJENESTE søndag 4. feb. kl. 16.00 i Houlbjerg Kirke

Skrevet: 26-01-2018
Sebastian Juul-Lassen og Morten Vangsø Simonsen medvirker med smuk sang og musik ved denne gudstjeneste.

Sebastian Juul-Lassen og Morten Simonsen har rødder i Houlbjerg. Sebastian Juul-Lassen deltog i Danmarks Radios talentshow i en alder af kun 11 år, hvor han bl.a. sang Johs Grobans ”You Raise Me Up.” Nu er Sebastian Juul-Lassen blevet voksen, og han går efter en sangkarriere. Han og Morten Simonsen har tidligere sunget og spillet i Houlbjerg kirke, og vi glæder os meget til genhør og gensyn ved denne gudstjeneste.


HØJSKOLEAFTEN tirsdag 30. jan. kl. 19.30 i Sognehuset, Houlbjerg

Skrevet: 25-01-2018
Aftenens program bliver en introduktion af nye(re) salmer og kirkelige sange.

Birgitte Østergaard (kirkernes organist) vil lære os melodierne og Lene Sander (sognepræst) og Marianne Jessen (menighedsrådsmedlem) vil kommentere (nogle af) teksterne.

.....og så er der selvfølge kaffe og kage undervejs.


Koncert med CATBIRD onsdag 31-01-2018 kl. 17.00 i Houlbjerg kirke

Skrevet: 12-01-2018

Vi glæder os til at præsentere CATBIRD for alle interesserede.

Koncerten er gratis, men der er begrænset plads i kirken, og her gælder ”først-til-mølle”-princippet, så dørene lukkes, når kirken er fuld.

CATBIRD er en kvartet bestående af sangerinden Billie Koppel (datter af Annisette og Thomas Koppel), Frank Hasselstrøm (klaver, keys, horn, perc og guitar), Rune Kjeldsen (guitar) og Bjarke Falgren (violin, bratsch, cello, guitar og perc).

CATBIRD’s musik samles i et drømmende, poetisk crossover univers mellem den akustiske og elektroniske genre. Bandet har med deres 3 seneste albums markeret sig som et af de mest originale bands på den danske scene, og har således været nominereret til flere DMA awards og til DR’s P3-pris.

Billie Koppel er stort set vokset op på scenen, og startede karrieren som teenager med at synge kor i Savage Rose. Billie Koppel har turneret i det meste af verden med bl.a. Savage Rose og Catbird, og har desuden medvirket i adskillige teaterfestivaler. Med sig har Billie multi-instrumentalisterne Frank Hasselstrøm, Rune Kjeldsen (også kendt fra Savage Rose, Poul Krebs mm) og Bjarke Falgren (også kendt fra Outlandish, Mike Sheridan og Fallulah).