.

Just om Japan

Publiceret: 22-11-2021
Den 30. november klokken 19.30

Højskoleaften i sognehuset i Houlbjerg - kom og hør knægten fra Haxholm fortælle om sin fascination af Japan

Koncert i Sall

Publiceret: 18-11-2021
I Sall Kirke kan man søndag d. 12. december kl. 19.30 opleve en adventskoncert med sangerinden og harpenisten Mariann Mikkelsen.

Hun er uddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Mariann har medvirket som solist i en lang række musicals, operaer og operetter bl.a. ved MCH Herning Kongrescenter, Aarhus Teater og Den Jyske Opera og har desuden sunget ved mange private og offentlige koncerter rundt om i landet, bl.a. som solist med flere af landsdelsorkestrene. Mariann akkompagnerer sin egen sang på keltisk harpe i et bredt repertoire. Denne aften synger hun med harpeklang julen ind i et program af danske og udenlandske jule- og vintermelodier.

Da vi ikke på forhånd kender antallet af deltagere, vil vi opfordre alle til at medbringe deres coronapas.

Familiegudstjeneste i Haurum kirke

Publiceret: 09-11-2021
1. søndag i advent d. 28. november kl. 17.00

I år holder vi en familiegudstjeneste i Haurum kirke 1. søndag i advent. Her vil vi markere, at lyset vil blive tændt i kirkerummet. Lyset vil være tændt helt frem til Helligtrekonger.

Menighedsrådet ønsker at genoptage denne fine gamle tradition. Gudstjenesten er for alle generationer med god plads til børnene. Hvis vejret er nogenlunde, vil vi slutte af med at

synge en julesang uden for kirken, hvormed vi vil ønske hinanden en god adventstid.

Allehelgen i Sall kirke

Publiceret: 02-11-2021
Cellist Maria Isabel Edlund medvirker ved denne aftens gudstjeneste hvor vi mindes vore døde

Kristen meditation – centrerende bøn

Publiceret: 31-10-2021
Introduktionsmøde: onsdag den 8. december kl. 18.00 i Granslev kirke

Vi er en lille gruppe, som i flere år har mediteret sammen i Granslev kirke hver anden onsdag fra kl. 16.45 – 17.45.

I løbet af denne time når vi at sludre lidt med hinanden, lade roen falde på os, nyde at sidde i det smukke tårnrum – samt meditere i to gange 20 minutter.

Kristen meditation hviler på en gammel kristen tradition, som er gjort nutidig af den amerikanske munk og præst Thomas Keating, og det er en meditationsform, som nu udføres over hele verden.

Fremgangsmåden kaldes også ’centrerende bøn’, idet nærværet med Gud er det helt centrale, og det er en meditationsform, som er yderst enkel, harmløs, dyb – og let at lære.

Vi kunne godt tænke os at udvide vores gruppe, så enhver interesseret får mulighed for at deltage. Der bliver afholdt et introducerende møde onsdag den 8. december kl. 18.00 i Granlev kirke, hvor vi byder på en kop kaffe og kort forklarer om gruppens virke.

Kan du ikke deltage denne aften er du velkommen til at kontakte undertegnede på telefon eller mail for yderligere information om kristen meditation i Granslev.

Steen Rasmussen, Granslev – mobil: 30 34 52 69 – mail: steen@europilgrim.dk

Nyere indlæg    Ældre indlæg