... et sogn i Folkekirken

Nye konfirmationsdatoer

Skrevet: 13-05-2021
Grundet den uvisse covid19 situation er alle konfirmationer i Favrskov Provsti udsat.

Hos os betyder det at konfirmationen i Sall kirke bliver: Søndag d. 22. august kl. 10.30

Skrevet: 13-05-2021
Helt små børn er utroligt lydhøre over for sang og musik, og gennem aktiviteterne til babysalmesang stimuleres barnets sansemotoriske, følelsesmæssige, sociale og sproglige udvikling.

Til babysalmesang synger vi salmer, danser, vugger og laver andre aktiviteter i en hyggelig atmosfære i kirkerummet.

Babysalmesang varetages af organist Martin Nipgaard Hansen.

Praktisk info:

• For børn mellem 0-12 mdr. og far eller mor
  • Torsdage fra d. 8. april til d. 3. juni kl. 13.00 i Laurbjerg kirke (undtagen Kristi Himmelfartsdag)
  • Er gratis men tilmelding nødvendig pga. begrænset deltagerantal, og det sker til Martin Nipgaard Hansen organist8870@gmail. com eller 61 77 05 78.

Nyere indlæg