Sall sogn

Sognehusets adresse

Det fælles sognehus for Sall og Haurum-Houlbjerg-Granslev sogne er placeret på Villungsvej 16 i Houlbjerg

Sognehusets kalender

Højskoleaften tirsdag 24. april 2018 kl. 19.30 i Sognehuset i Houlbjerg. En danske kirke midt i Solen

Skrevet: 06-04-2018
Konst. sognepræst Karsten Erbs vil fortælle og viser billeder fra sin ansættelse ved Margrethekirken på Costa del Sol

Karsten Erbs fortæller: "Her oplevede jeg som præst, hvordan en folkekirke også kan være, når den ligger lige midt i solen: fyldt med ånd og fællesskab, kindkys, god mad og rødvin samt kultur og venskaber. Jeg viser en masse billeder og fortæller løs af min glæde ved at være der. For det var sjovt. Og fortæller om Andalusien og om danskernes liv på kysten, og også et par kendte danskere på kysten."

FOREDRAG TIRSDAG 06-03-2018 kl. 19.30 i Sognehuset i Houlbjerg

Skrevet: 22-02-2018
Klokkekonsulent Erik Kure kommer i anledning af Haurum kirkeklokkes 125 år jubilæum.

Erik Kure fortæller i lyd og billeder om kirkeklokken – ikke bare klokkerne i Haurum kirke, men klokkerne i alle 4 kirker, samt historien om klokkerne. Erik Kure er uddannet klokkekonsulent – underviser i klokkespil og campanologi (læren om klokker)

Alle er velkomne – menighedsrådet giver kaffe

Studieorlov

Skrevet: 06-02-2018
Lene Sander har fået bevilliget en studieorlov af biskoppen fra 1. marts til 1. juni og skal studere emnet: ”Kristendommens indførelse i Danmark.” Under orloven passes embedet af Karsten Erbs, som skriver denne hilsen til sognene:

”Kære Haurum, Sall, Houlbjerg og Granslev sogne

Fra 1. marts skal jeg være jeres præst. Lene skal have studieorlov i tre måneder. Jeg glæder mig. Godt nok er jeg gammel og grå, men jeg elsker at arbejde. Jeg er fra 1947. Har været præst siden 1976. Jeg er udtjent. Emeritus hedder det fint. Og bor sammen med min kone i Værum. Så jeg er ganske lokal. Har lige afsluttet et års konstituering i Hammel. Men glæder mig som sagt til at være tre måneder hos jer.

Karsten Erbs”

HØJSKOLEAFTEN tirsdag 30. jan. kl. 19.30 i Sognehuset, Houlbjerg

Skrevet: 25-01-2018
Aftenens program bliver en introduktion af nye(re) salmer og kirkelige sange.

Birgitte Østergaard (kirkernes organist) vil lære os melodierne og Lene Sander (sognepræst) og Marianne Jessen (menighedsrådsmedlem) vil kommentere (nogle af) teksterne.

.....og så er der selvfølge kaffe og kage undervejs.

JULEHYGGE torsdag 07-12-2017 kl. 19.30 i Sognehuset i Houlbjerg

Skrevet: 30-11-2017
Alle inviteres til julehygge.

Der vil være kaffe, godter, fællessange, julehistorie og lotteri. Tilmelding til kaffen senest den 5. december til Kirsten Larsen: 30 34 27 95 eller vm30@privat.dk

Velmødt, aktivitetsudvalget